Előadás meghívó

EGY ORVOS ÉS EGY TERMÉSZETGYÓGYÁSZ 2 NAPOS ELŐADÁSA A CSALÁD EGÉSZSÉGÉÉRT

Kedves Érdeklődő!

 

Szeretettel várunk Dr. Kovács Gyula háziorvos, Újmedicina és Recall Healing gondolkodó és Krakk Vera természetgyógyász, Újmedicina és Recall Healing gondolkodó “A betegségek titkainak feltárása a családban” című 2 napos tanfolyamunkon, ahol ötvözve a nyugati orvoslással ÚJMEDICINA és RECALL HEALING tükrében fogjuk a bemutatni az egész családot érintő félelem nélküli életet.

 

Az ÚJMEDICINA/BIOLOGIKA egy olyan biologiai, élettani rendszer, amivel tudatos egészség fenttartható, a fizikai vagy szellemi tünet jelentkezésével a háttere azonnal megértését hoz számunkra és kiszámíthatóvá válik. Vagyis elveszti a misztikusságából, hitrendszerből adódó sötét erejét. Sőt, a tünet jelentkezését sem kell megvárni, mert a kiváltó konfliktust el lehet kerülni vagy ki lehet dolgozni, így megakadályozva az elváltozás kialakulását. A betegség, diagnózis egy tünet, tünetek leírása, ami azt jelzi, változtatni kell.

A RECALL HEALING lényege “A BETEGSÉG HÁTTERÉBEN MEGBÚVÓ TITKOK FELOLDÁSA AZOK TUDATOSÍTÁSÁVAL”, ahol a cél megtalálni és feldolgozni a kiváltó érzelmi traumát, melynek tudatossá válásával máris elindul a gyógyulás.

A neves francia-canadai természetgyógyász, Dr. Gilbert Renaud 30 évre nyúló munkássága során a tudomány eredményeit felhasználva egy hatékony, gyakorlatközpontú módszert dolgozott ki az érzelmi konfliktusok feltárására és megoldására. Az ÚJMEDICINA/BIOLOGIKA használata mellett betegség-kiváltó területként szemlélteti az életünk ciklikusságából fakadó összefüggéseket, feltárja az “Indító program” vagyis a születés körüli időszak 30 hónapját, valamint a 3 generációra visszanyúló családfában történő az esetre vonatkoztatható eseményeket, a születési mátrixot.

További info:

BIOLOGIKA ALAPOK: http://biologika.hu/publik…/alapismeretek-oktato-videok.html

RECALL HEALING ALAPOK: http://www.recallhealing.hu/recall-healing-alapismeret/

IDŐPONT: MÁJUS 17 vasárnap 9.00-17.00

TÉMA: ALAPOK, NŐK és FÉRFIAK

 

Ízelítő: Csontritkulás, fertőzések, HPV, mióma, mellrák, fájdalmas menstruáció, melanoma, prosztatagondok, horkolás, kopaszodás, szívroham,koleszterinproblémák, epekő, vesekő, testsúly kérdés…

 

IDŐPONT:MÁJUS 30 szombat 9.00-17.00

TÉMA: ANYASÁG és GYEREK

 

Ízelítő: Meddősség, visszér, vizesedés, aranyér, besárgulás, hajhullás, hemangióma, down kór, ekcéma, gyerekbetegségek, megfázás, krupp, allergia, lázcsillapítás, dadogás, tanulási problémák, hiperaktivitás..

 

A 2 nap alatt átadjuk tudásunk legjavát. Mi már tudjuk, melyik betegség milyen problémakör miatt indul el testben és ez a tudás segít elkerülni vagy akár el is tűntetni azokat!A tudás hatalom! A gyógyulás pedig a tudás mellékhatása! J

 

Konkrét elváltozásról is lesz alkalmad kérdezni mind nyílt konzultáció formájában, mind anoním módon.

 

Gyere és gondold át te is!

 

Helyszín: ÚJ ÉLET STÚDIÓ

Cím: BP. 1015 Batthyány utca 15 fsz 4.

 

Ár: 2 napos részvétel: 35000.- mely a tanfolyam jegyzetet is tartalmazza

1 napos részvétel: 20000.- mely a tanfolyam jegyzetet is tartalmazza

 

Jelentkezési határidő: május 12

 

Fizetés: Helyszínen. ÁFÁ-s számla igényed kérjük előre jelezd.

 

Kérünk, a foglalások miatt részvételi szándékod jelezd itt vagy e-mailen! krakkvera@gmail.com

 

Szép napot!

 

Dr. Kovács Gyula és Krakk Vera