Bach-virágterápia

A Bach-virágterápia az 1930-as években felfedezett olyan hatékony módszer, amely a növények virágaiból készült eszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. Felfedezése dr Edward Bach angol orvos nevéhez kötődik. 

A Bach-virágterápia három fő alkalmazási területen használható:

  1. lelki egészség fenntartása és/vagy helyreállítása:diszharmonikus belső tulajdonságok összehangolása, belső fejlődés, a tudatosság fejlesztése, meghaladni kívánt reakcióminták
  2. lelki stresszhelyzetek és életkrízisek akut kezelése: társkapcsolati, iskolai és hivatásbeli válságszituációk, munkanélküliség, életkori krízisek stb. 
  3. akut és krónikus testi és lelki betegségek kiegészítő kezelése: alvászavarok, pikkelysömör, allergia stb., de enyhébb vagy súlyosabb betegségek utókezelése is

A konzultációk során egy olyan folyamaton segítem Önt végig, ahol a közösen eldöntött cél eléréséhez, megtartásához ezen eszenciák keverékeit fogja alkalmazni. 

Állapotfelmérés és terápiás javaslat: ingyenes! Az első konzultációnk előtt emailben pontosítva egyeztetve. 

Bach-terápiás tanácsadás: 10.000.- 

Helyszín:

  • személyesen: Samprat-Med Integratív Központ Budapest, Szépvölgyi út 27, 1037 (fehér kapu)
  • online: Google Meet vagy Facebook messenger

Szeretettel várom!

Figyelem: Az oldalon szereplő termékek, leírások nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és orvosi kezelést vagy gyógyítást nem váltanak ki!


Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.