Konzultáció

Szeretettel várom egészségmegőrzéssel, élethelyzettel, elváltozással kapcsolatban!

Lehetősége van hozzám fordulni több megközelítésben online és személyes alkalmakkal. Lelki-szellemi szinten komplexebb beszélgetést választva, vagy Bach-terápiát a virágeszenciák erejével, testi szinten pedig a DoTerra AromaTouch masszázs gyengéd, de annál hatékonyabb erejét kérve. 

ELSŐ találkozónk alkalmával kérem válassza foglaláskor az erre irányuló menüpontot az ONLINE vagy SZEMÉLYES konzultáción belül. Az állapotfelmérés során egyeztetjük a folyamatot, amely Ön számára a lehető legmegfelelőbb, a közös vállalásokat, figyelembe véve az orvosi kezelést. 

- SZEMÉLYES konzultáció: A beszélgetés során a felmerülő problémát elsősorban Biologikus és Recall Healing szemlélet alapján közelítjük meg. Feltárjuk a miérteket, összefüggéseket lelki szinten, megértést adva a jelen helyzetre, de figyelemben tartjuk az Ön számára itt és most leghasznosabb eszközt, módszert. Az ehhez vezető úton személyére szabottan állítom össze a terápiát. Ötvözöm az ETI természetgyógyász fitoterapeuta képesítésem, az életmód-tanácsadói képesítésem - amelyet az Egyesült Államokban méltán neves Hippocreates Health Institute gyógyközpontban szereztem-, a Biologika és a Recall Healing szemléletű tanulmányaim, ASTÁ Acél Ágnes tisztánlátó médium által vezetett Lélek Iskolája Golgotavirágok továbbképzésen elsajátítottakat, Bach-virág tanácsadóként az eszenciák erejét és az Access Bars adta hitrendszer- és ítélet-felszabadító kezelést. Kérés szerint Pránanadi energiagyógyász kezelést is adok, melyért ellenszolgáltatást nem kérek. 

  •  Bach-virág terápia: Csodás eszköz a lelki egészség fenntartása, helyreállítása, a belső fejlődés és a tudatosság fejlesztése céljából. Támasz a meghaladni kívánt reakciómintáknál, stresszhelyzetekben, életkrízis szituációkban, akut és krónikus testi és lelki betegségeknél kiegészítő kezelésként: alvászavarok, pikkelysömör, allergia stb., de enyhébb vagy súlyosabb betegségek utókezelésénél is. Személyesen és online is! 
  • Doterra AromaTouch masszázs: DoTERRA AromaTouch masszázs egy gyengéd, doTerra illóolajokat  és keverékeket tartalmazó kezelés, amely az olajos érintés hatására a test energiaközpontjain, meridiánjain keresztül egyensúlyt teremt bennünk.

A konzultáció helyszínei: 

SAMPRAT-MED Integratív Központ 1037 Budapest, Szépvölgyi út 27-29

REDWOOD AKADÉMIA 1114 Budapest Bartók Béla út 9. 

- ONLINE konzultáció: Google Meet felületen vagy Facebook Messenger oldalon tudunk, melyet előzetesen emailben egyeztetünk.

Időpontfoglalás és további információ: https://krakkvera.booked4.us/public/

Figyelem: Az oldalon szereplő termékek, leírások nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és orvosi kezelést vagy gyógyítást nem váltanak ki!


 

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.