Bemutatkozás

Szeretettel köszöntöm!

Krakk Vera vagyok. Egy olyan oroszlán, aki a tudatos utat választotta.
Szeretettel várom egészségmegőrzéssel, élethelyzettel, elváltozással    kapcsolatban test-lélek-szellem szintű megközelítésekben személyes vagy online tartott konzultáción.

A konzultációkon a beszélgetés során felmerülő problémát elsősorban Biologikus és Recall Healing szemlélet alapján közelítjük meg. Feltárjuk a miérteket, összefüggéseket lelki szinten, megértést adva a jelen helyzetre, de figyelemben tartjuk az Ön számára itt és most leghasznosabb eszközt, módszert, lehetőséget.  Az ehhez vezető úton személyére szabottan állítom össze a terápiát.

Ötvözöm a természetgyógyász fitoterapeuta képesítésem, az életmód-tanácsadói képesítésem – amelyet az Egyesült Államokban méltán neves Hippocreates Health Institute gyógyközpontban szereztem-, a Biologika és a Recall Healing szemléletű tanulmányaim, ASTÁ Acél Ágnes tisztánlátó médium által vezetett Lélek Iskolája Golgotavirágok továbbképzésen elsajátítottakat, Bach-virág tanácsadóként a virágok eszenciájának erejét és az ACCESS Bars adta hitrendszer- és ítéletfelszabadító kezelést.

Amennyiben a Bach-virágterápia finom, de annál hatékonyabb ereje fogta meg, úgy ezen az úton vezetem végig az eszenciák csodás erejével. 

Testi oldalról megközelítve még a DoTERRA AromaTouch illóolajos masszázs erejét használom – a fitoterápia teái, teakeverékei mellett-, amely egy gyengéd masszázs technika. Hatékonysága a olajkeverékekben, esszenciális olajokban, és alkalmazott mozdulatokban rejlik. A test meridiánjain, energiaközpontjain keresztül egyensúlyba hozza a szervezet működését. A kezelt területek: hát, talp, fej hátsó része és fülek. Erősíti az immunrendszert, segít a gyógyulásban, ellazít, javítja a hangulatot és növeli az energiát. Így megoldás jelenthet stressz, trauma vagy energiahiány kezelésére is. A doTERRA garantáltan tiszta minőségű illóolajai 100%-os tisztaságúak, természetesek és mentesek a szintetikus vegyületektől és szennyeződésektől!

Pránanadi energiakezelést kérés alapján végzek. Felajánlás alapú, ellenszolgáltatást sem szóban, sem tettben nem kérek. 

Tudom, amikor a test jelez és betegség/természetes elváltozás indul be, a segítő terapeuta összerendezheti a lehetőségek útvesztőjét és segíthet újra megtalálni az egyensúlyt, megláttatni a vakfoltot, amit az agyunk a testünk védelmében használ. Felülírva a hátráltató programokat, új, pozitív életminőséget téve a helyébe! Természetesen tudatosan ráerősíthetünk a jól működőkre is! Így lehetősége nyílik a változtatásra, a szabad és tudatos döntésre az életének bármely aspektusában!

Konzultáció során használt eszközök irányított önmunkában:

– természetgyógyászat fitoterápia: teák, teakeverékek 

– ÚJMEDICINA/BIOLOGIKA új orvostudomány

– RECALL HEALING szemléletű rendszer:

  • az életünk ciklikusságaiból fakadó összefüggések
  • az “Indító Program”, a születés körüli időszak 30 hónapja
  • a “Fogantatási mátrix”, a családban 4 generációra visszanyúló események és megélések

– HIPPOCRATES HEALTH INSTITUTE képesítésem alapján búzafű és étkezés tanácsok

– DoTERRA illóolajok és DoTerra AromaTouch masszázs

– mantrák, meditációk ajánlása

– Bach-virág eszenciák

– Access Bars kezelés és szóbeli átadások 

– Pránanadi energiakezelés 

 

Bejelentkezéshttps://krakkvera.booked4.us/public/

Szeretettel,

Krakk Vera

Felszabadító segítő

 

Életmód-tanácsadó – Hippocrates Health Institute

Természetgyógyász Fitoterapeuta – Magyar jogszabály szerint

Biologika/Újmedicina konzultációk – www.biologika.hu

Recall Healing konzultációk – www.recallhealing.com

ÁSTA Lélek Iskolája – www.namasta.hu/alelekiskolaja

DoTerra független tanácsadó – www.mydoterra.com/verakrakk

Bach-virág tanácsadó 

Pránanadi energiagyógyász

krakkvera@gmail.com

www.minosegiujelet.com
+36301414143

https://krakkvera.booked4.us/public/

Figyelem: Az oldalon szereplő termékek, leírások nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és orvosi kezelést vagy gyógyítást nem váltanak ki!


Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.