1 napos Body Healing workshop keretében vendégelőadóként MEGHÍVÓ

Sziasztok! 🙂

Az Egyéniség – Személyiség jegyében 1 napos tréninget tartok április 25-én.

Vajon a személyiség az egyéniség ellensége lenne? Nem hiszem. Bár tény, hogy a személyiség ismerete és nem ismerete nagyban gátolhatja és segítheti az egyéniség kivirágzását. Első lépésben a személyiség az a dolog, amivel a környezet felruház bennünket és ahogy mi reagálunk a környezetünkre. A személyiség 6-7, de legkésőbb 10 éves korig kialakul, és kis mértékben változik egész életünk folyamán. Általában. Ez nagy részben tanult dolog. Tehát az ezen idő alatt ért hatások, nagyban befolyásolják egész életünk milyenségét és minőségét! Az egyéniség pedig egy veled született ”lehetőség”. Roppant egyszerű okból kifolyólag,mert belőled, csak „egy” van! A mai világ sajnos, nem nagyon támogatja az egyéniség fejlődését és kibontakozását, különböző okok miatt… Minden technika, csak személyiség modellt állít fel! Egyéniség modell nem létezik, a fentebb említett okok miatt. Viszont a személyiséged megismerésén keresztül eljuthatsz az egyéniséged megéléséig. Az önismeret valójában a személyiség feltérképezéséről szól. Az Egyénnek – Neked, meg kell ismerned magad önzőnek, hogy tudj önzetlen lenni. Hűtlennek, hogy tudj hűséges lenni. Szeretetlennek, hogy tudj szerethető lenni… Amikor kellő önismeretre teszel szert, megszabadulhatsz attól a ruhától, amit a világ rád adott. Ezáltal megszabadulhatsz a szokásaidtól, amik nem szolgálnak téged és egyre szabadabb leszel. Minél kevesebb szokásod van – lesz, annál közelebb kerülsz az egyéniségedhez. Ezt hívják a spirituális hagyományok a tudatosodás útján való elindulásnak, vagy az úton való járásnak.

“A mostani alkalom a tánc, az érintés, a beszéd, a zene és a csend eszközein keresztül vihet közelebb önmagadhoz, ha Te is megengeded magadnak. Ez egy lehetőség, nem megoldás.”

Az önmagát megvalósítani akaró ember az öt erényt követi. Tudatos és éber ezekre.

1 ) jóság 2 ) igazságosság 3 ) bölcsesség 4 ) szeretet 5 ) pontosság

(lábak) (kezek) (fülek) (száj) (szemek)

Az egyéniséget harmóniában kell működtetni a személyiséggel. Az öt erény a kulcs!

A lábaid odavisznek, a kezeid igazságosan osztanak, füleid bölcsen hallgatnak, a szád csak szeretettel szól, szemeid pontosan látnak dolgokat. A neofita tud, mer, akar, hallgat így tér vissza a fénybe.

Egyetemes fehér testvériség.

Kezdésként a célzott egyéni és páros gyakorlatok által mélyebbre hatolunk a megértés felé, és természetesen a masszázs és rajta keresztül az érintés érzelmi felszabadító erejét is segítségül hívjuk.

A gyakorlatokhoz az élő zenét hozza: Hrotkó Heléna (hegedű)
A hegedű gyönyörű hangja utat nyit a szívedhez.

Ezen alkalmon a meghívott vendég előadónk: Krakk Vera

Vera a BIOLOGIKA ÉS RECALL HEALING ALAPOKról fog beszélni, illetve lesz alkalmunk saját történetek átbeszélésére is.

Röviden az alapokról.
Számomra csodálatos, félelem nélküli világot hozott ez a tudás!
Hányszor hallottuk gyerekként, hozzáteszem a szeretet által vezérelve, hogy „Ne menj ki zokni nélkül, megfázol”. Vagy, „Jaj, influenza járvány van, remélem nem kapod el”. Vagy éppen, „Hát, sajnos, ez a korral jár”.
Ma már tudom, hogy ez nem így van!

18:00-tól pedig Nagy Antal és Papp Gergő szolgáltatja nekünk az élő zenét dobjaikkal és egyéb hang- és ritmuskeltő eszközeikkel egy formabontó Body Healing Örömtánchoz, ami a nap záró akkordja lesz.

Szívesen vesszük, ha itt is jelzed szándékod, amennyiben csatlakoznál hozzánk, de ez még nem számít fix jelentkezésnek.

A résztvevők száma az idő szűkössége és a hely adottságai miatt korlátozott!

A részvételi díj 11.000,- Ft. Ebből 4.000,- Ft a vissza nem térítendő előleg, amit április 24-ig befizethettek a Király utcai Body Healing táncok napján, nálam vagy Reninél.

Jelentkezésed csak az előleg befizetésével
válik véglegessé! 😉

Helyszín: OraculuMMM, Budapest, Király utca 14. II. emelet, 16-os kapucsengő

Időpont: 2015. április 25.

Kezdés: 10:00-kor

Érkezés: 9:45-ig

Kérlek, a pontos érkezést tartsd be, önmagadra és másokra is tekintettel, hiszen csak úgy tudunk valóban kezdeni, ha mindenki ténylegesen megérkezett testben és lélekben is.

Ebédszünet is lesz! 🙂

A napi programot kb 19:30-kor zárjuk.

Semmi extrára nem lesz szükség, csak Rád, egy váltóruhára a tánchoz, esetleg egy kisebb törölközőre, sok-sok vízre, és könnyű ennivalóra a nap folyamán.

Ezen a számon és email címen elérhető vagyok, ha bármilyen kérdésed van – bármivel kapcsolatban! Tel:+36 70 251 60 24

Kérlek, Küldd Tovább az Ismerőseidnek… Köszönöm.

Várok Mindenkit Nagy Szeretettel!

Szép napot. 🙂

H. Tamás

Ui.:

“Nekünk, embereknek olyan az egyéniség, mint a koldusnak a láda, amin egész életében ül. Miközben keres, kéreget, mástól várja a megoldást – nem veszi észre, hogy mindig is kincsen ült.”