Alapjaink: Ki vagyok én? Családfa-elemzés ONLINE

Sziasztok!
Tudatos útonjáróként, aki ismer már, tudja, számomra milyen fontos a személyiségfejlődés és egészségmegőrzés. Figyelve a következő időszak adta lehetőségeket és kihívásos területeket, ahogy Mesterem tanítja, előre dolgozva könnyíthetünk magunkon, másokon, így mindenkin.


A programon, amire hívlak, alapjában tárjuk fel ki is vagy valójában, ki lehetnél, ha szabadon, hátráltató programoktól mentesen élhetnéd az életed. Feltárjuk azokat a családból hozott mintákat, azokat a kapcsolódásokat, melyek befolyásolják a hétköznapi életed. Talán nem is sejted, de akár a munka választásod, az anyagiakhoz való hozzáállásod, a kapcsolati alakulásaid, a házasság, barátok kérdésköre, még a gyermekvállalás kérdésköre is mind és még sok más egyéb is ezek alapján működik az életedben. Természetesen sosem hibáztatunk, vádolunk, és nincsenek áldozati minősítések sem. Megélések vannak, amik érzelmi lenyomatként dolgoznak bennünk, amíg felszínre nem hozzuk őket és máshogyan nem döntünk. A minőségi fejlődés alapjait hozzuk létre.
Anna Maria Schützenberger asszony munkásságát több önfejlesztésben is komoly szakmai háttérként használjuk egyre többen.

A program 2+1 alkalmas:
1. Alapok: családfa rajzolás, összefüggések a kapcsolódásokban. Házi feladat.
2. Saját családfa elemzése: élet-területek programjainak feltárása, tudatosítása. Meditáció ennek további megerősítésére, alakítására.
+1. Bach-virágterápia alapú személyiségi minőségek megismerése, megsegítése. Ehhez segítő Bach-virágeszencia keverék -igény szerint- a program része.

Időpontok:
1. 2023.10.03. 19:00-21:00
2. 2023.10.24. 19:00-21:00
+1. 2023.11.07. 19:00-21:00

Részvételi díj:
2 alkalom: 14.000.-
2+1 alkalom: 20.000.-

Jelentkezés:
krakkvera@gmail.com

Határidő a jelentkezésre:
2023.10.01.

Helyszín:
online, részletek a jelentkezést követően.

A létszám maximáltam 8 fő. Helyedet a jelentkezést követően a válasz e-mail alapján a számla kifizetésével tudod biztosítani.

Szeretettel,
Vera