RECALL HEALING

Tudásvágyam olthatatlan.. A miértek megismérésen útján az Újmedicina-t követően eljutottam a számomra eddig legkomplexebb és lenyűgözőbb tudományhoz, a Recall Healinghez. Gilbert Renauld munkássága példáértékű, szerénysége és emberségessége páratlan! Örök hálával tartozom neki!

Lényege “A BETEGSÉG HÁTTERÉBEN MEGBÚVÓ TITKOK FELOLDÁSA AZOK TUDATOSÍTÁSÁVAL”, ahol a cél megtalálni és feldolgozni a kiváltó érzelmi traumát, melynek tudati szintre hozásával elindul a gyógyulás.

A neves francia-canadai természetgyógyász, Gilbert Renaud 3o évre nyúló munkásságának alapjait a Total Biology atyjától Claude Sabbahtól tanulta, aki Dr. Hamer koncepciójának teljességét kérdőjelezte meg, továbbá Marc Fréchet, Robert Guinée, Anne Ancelin Schutzenberger, Itzhak Bentov, Paul Dirac; Isabelle Benarous; Bertrand Lemieux, Brandon Bays (The Journey), Daniel Benor (A pillangó ölelés), Karol K. Truman, de a Kabbala, HKO, névelemzés, álomfejtés módszereit is használja.

Az ÚJMEDICINA/BIOLOGIKA új orvostudomány használata mellett betegség-kiváltó területként szemlélteti az életünk ciklikusságából fakadó összefüggéseket, feltárja az “Indító program” vagyis a születés körüli időszak 30 hónapját, valamint a 3 generációra visszanyúló családfában történő az esetre vonatkoztatható eseményeket, a születési mátrixot.

Ezek feltárása, a kiváltó esemény, a miértek tudati szintre hozása elengedhetetlen a gyógyulás során. Kulcskérdése: “Mi a titok?”

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt egy személyes konzultációra, akit megfogott ez a módszer, meg akar gyógyulni, van célja és nem kívánja tovább adni a következő generációknak az elfojtott események mögött megbúvó titkok okozta elváltozásokat!

www.recallhealing.hu

 

KRAKK VERA

Életmód-tanácsadó – Hippocrates Health Institute diploma

Természetgyógyász Fitoterapeuta – Magyar jogszabály szerint

Biologika / Újmedicina konzulens – www.biologika.hu

Recall Healing szemléletű terapeuta – www.recallhealing.hu

Új Élet Stúdió tulajdonos – www.ujeletstudio.com

email: krakkvera@gmail.com

tel.: 0036309061226

www.recallhealing.com