Örömhír

Kedveseim!

Nagy örömmel értesítelek Benneteket, hogy egy régi álmom válik valóra 2011.11.11-én!! Megnyitja kapuit az ÚJ ÉLET STÚDIÓ!

Amióta megismertem a Hippocratesi életmódot, azóta minden nap arra gondolok, hogy Európának, kis Hazánknak, szüksége van egy olyan helyre egy olyan csapattal, ahova e egészségi szempontból is zűrös időkben bizalommal fordulhatunk. Ez az idő most eljött!
Egy olyan Csapatot állítottam össze, akiknek szakértelme, gondolkodásmódja, hozzáállása mind egy célért dolgozik. Azért, hogy Neked, így a környezetednek és a világnak jobb legyen! Azért, hogy egy minőségi utat mutassunk a hozzánk fordulóknak, hogy az emberközpontú, holisztikus gondolkodás és törődés erejét a Te számodra a legkönnyebben elérhetővé tegyük! A Tudatosság, Fejlődés és Gyógyulás együttes erejét kínálom a természetgyógyászokból, önismereti trénerekből, mozgásoktatókból és orvosokból álló csapattal.
Egy olyan egyedi és különleges csapatmunkát ajánlok, amiről mindígis beszéltem. Azt, hogy a siker egy folyamat eredménye, hogy sok kicsi lépés kell hozzá, ahol több szakértő összehangolt munkája, valamint az Te döntésed és tetteid együttesen hozhatnak igazi változást. Továbbra is személyre szabottan ajánlom a gyógyulási lehetőségeket, csak egy helyen és még több oldalról megközelíthetően. A Stúdióban a holisztikus szemléletet követve, elismert szakértők kezelésein és foglalkozásain keresztül megtalálható a szellemi, lelki és fizikai síkon segítő és támogató irányvonal. Egyéni és csoportos fejlődési és gyógyulási lehetőséget, egyórás privát órát vagy akár csoport foglalkozásokon való részvételi lehetőséget kínálok.
Szeretettel várlak 2011.11.11-én és 2011.11.12-én megrendezett ingyenes NYÍLT napokon az I. kerület Batthány utca 15-ös szám alatt található Új ÉLET STÚDIÓ-ban (4-es kapucsengő), ahol nem csak betekintést nyerhetsz az egyes terápiák rejtelmeibe, de részt vehetsz különböző beszélgetéseken, mozgásórákon, masszázsokon, miközben az általam készített és oly nagyra tartott, finomabbnál finomabb nyers ételek kóstolóit ízlelheted!

A pontos programokról, terapeutákról az Új Élet Stúdió hírlevelében értesítelek.

További csodálatos hetet kívánok!!!